Gloria Hotel

Constantin Si Elena Bulgaria
ВАРНА, КК СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
GLORIA HOTEL 5 nopti Autocar Sibiu Bulgaria 2023Hotelul este situat central, langa un parc frumos, la doar 5 minute de mers pe jos pana la plaja.
Hotelul este situat central, langa un parc frumos, la doar 5 minute de mers pe jos pana la plaja.

Descriere :

Hotel Gloria este pozitionat in centrul statiunii Constantin si Elena, cea mai veche statiune de pe litoralul bulgaresc, la 500 metri de plaja.Hotelul este inconjurat de mult spatiu verde, acesta fiind unul dintre atuurile prin care isi atrage an de an clientii.


Localizare:

Hotelul Gloria se afla in centrul statiunii Sfinţii Constantin şi Elena la 5 minute de mers pe jos spre plaja .


Facilitati hotel:

Hotelul are un restaurant  și o terasă spațioasă, alăturată, lobby bar - amplasat în holul hotelului, bar la piscină, seif la recepție, parcare. Loc de joacă pentru copii în aer liber, loc de joacă pentru volei, piscină în aer liber .


Facilitati camere:

Camerele confortabile au aer condiţionat şi balcon. Toate unităţile sunt dotate cu TV prin satelit şi frigider, iar în baia privată există articole de toaletă gratuite.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

- Transport autocar

- Cazare si masa conform ofertei

- Taxele de statiune

vezi mai multe

- Asigurarea medicala/storno

- Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Craiova catre Gloria Hotel, Varna, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate