Pozitie

Hotelul este situat in statiunea plina de viata Playa de Palma din sudul insulei, cu o promenada lunga de 6 km care leaga statiunile C'an Pastilla, Playa de Palma si El Arenal la aproximativ 100 m. In apropiere se afla numeroase magazine, restaurante, baruri, diverse optiuni de divertisment si viata de noapte. Capitala Palma de Mallorca este la aproximativ 10 km (conexiune cu autobuzul regulat, statie la aproximativ 70 m), pe cand Aeroportul Palma de Mallorca e la aproximativ 4 km.

Descriere hotel

129 camere6 etajehol intrare cu receptieliftrestaurantbarPiscina in aer liberbar la piscinaterasa cu sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape contra depozit

Camere

Camera dubla, Balcon (DR01): baie/WC (uscator de par), aer conditionat, telefon, TV/sat., mini-frigider, seif contra cost, balcon.Camera dubla, vedere laterala la mare, balcon : vezi DR01, vedere laterala la mare.Camera dubla, Premium, vedere laterala la mare, balcon : vezi DR01, vedere laterala la mare, etaj superior.Camera dubla, Promo : vezi DR01, fara balcon.

Mese

Bufet mic dejun. *Optiunea de a cumpara o cina tip bufet.

Plaja

Plaja cu nisip a statiunii Playa de Palma cu intrare treptata in mare aproximativ 100 m, sezlonguri si umbrele contra cost.

Oferta sportiva

Gratuit: fitness.Contra cost: biliard.

Particularitati

Hotelul nu accepta clienti sub 18 ani.

Carduri

VISA, CE/MC.

Site-ul web

http://www.hmbalanguerabeach.com/

Dizabilitati

La cerere, 4 DR adaptate pentru clienti cu dizabilitati. Miscare fara bariere in zona hotelului, intrarea in piscina nu este special adaptata.

Internet

Contra cost: colt de internet, WiFi in zona hotelului si in camere.

Nota

Clasa oficiala: ****

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Hm Balanguera Beach -, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate