Charter Sardinia - Futura Club Baja Bianca, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Club Baja Bianca oferă 2 piscine și un restaurant cu vedere la mare, langă o salină naturală și o zonă verde relaxantă, cu umbrele de soare, șezlonguri și șezlonguri gratuite. Wi-Fi este gratuit in zonele publice.

Cu un patio privat și aer condiționat, camerele sunt spațioase și au baie privată. Fiecare include seif, TV și minibar, plus o baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Puteți explora imprejurimile cu una dintre bicicletele gratuite sau vă puteți bucura de activitățile de divertisment și spectacolele, organizate atat pentru copii, cat și pentru adulți.

La Hotelul Club Baja Bianca puteți lua masa la restaurantul rafinat, fie in interior, fie pe veranda panoramică. Puteți admira priveliștile spectaculoase in timp ce vă bucurați de bucătăria mediteraneană și vinuri locale. Apa minerală, băuturile răcoritoare și vinul sunt incluse la mesele de demipensiune și pensiune completă.

Acest hotel este situat in zona protejată Tavolara-Capo Coda Cavallo. Facilitățile hotelului includ un snack bar, loc de joacă. Puteți inchiria umbrele de soare, șezlonguri și șezlonguri de pe plaja privată.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Futura Club Baja Bianca, Sardinia, Italia

Verifica tarife si disponibilitate