Charter Mauritius - LUX Grand Baie, cu plecare din Bucuresti
LUX* Grand Baie Resort & Residences se află in Grand Baie si are 3 restaurante, un centru de fitness si wellness, o cafenea si 5 baruri. Această proprietate are un restaurant pe acoperiș, cu piscină infinită. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop și room service.

Camerele includ aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aparat de cafea, birou, duș și uscător de păr. De asemenea, fiecare unitate are balcon sau terasă mobilată, jaluzele și perdele automate și sistem inteligent de control al camerei, precum și iluminat ambiental reglabil, porturi de incărcare USB și minibar.

In toate restaurantele există meniuri à la carte inventive și meticuloase. La Beach Rouge, bucurați-vă de o bucătărie mediteraneană care vă va transporta pe o insulă grecească sau undeva de-a lungul coastei Italiei. La Bisou, barul și restaurantul de pe acoperiș al hotelului, sunt disponibile mancăruri in stil tapas. Ai KISU, unul dintre marile localuri de luat masa ale insulei, vă va purta intr-o călătorie sălbatică prin Asia.

Printre punctele de atracție din apropierea proprietății se numără satul Grand Baie.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre LUX Grand Baie, Mauritius, Mauritius

Verifica tarife si disponibilitate