Skipass inclus!
St. Johann im Pongau - Poarta de intrare în lumea Ski amadé!

Localitatea St. Johann im Pongau se află la o altitudine de 570 m și este, de asemenea, capitala districtului cu același nume. Localitatea situată în Valea Salzach este înconjurată de Alpii Ardeziei din Salzburg în nord, de Radstädter Tauern în sud-est și de poalele Grupului Ankogel în sud-vest. Datorită infrastructurii bune, localitatea oferă acces perfect la domeniul schiabil Ski amadé. Aici vă așteaptă 760 km fabuloși de pârtii de un tip special. Salzburg, care nu este departe (aproximativ 60 km), vă oferă o gamă largă de cultură și posibilități de cumpărături. Dar și în St. Johann vă puteți bucura de o mare varietate de activități departe de pârtii. Bucurați-vă de "Orașul bradului de Crăciun" în perioada Crăciunului, mergeți la patinaj pe gheață, mergeți cu sania sau faceți o scurtă excursie cu întreaga familie la Geisterberg, unde puteți întâlni vrăjitoare și fantome pe așa numitul "Traseu al dracului".

Barurile și cabanele rustice din St. Johann sunt un loc minunat pentru a încheia o zi activă la schi. Toți petrecăreții pot sărbători și se pot delecta la après-ski până la primele ore ale dimineții în "Platzhirsch Bar" din centru. Pentru cei care preferă să se relaxeze după schi, St. Johann și zona înconjurătoare oferă, de asemenea, o mulțime de activități pentru întreaga familie. De exemplu, bucurați-vă de peisajul alpin care vă taie răsuflarea în timpul unei drumeții romantice de iarnă, apoi opriți-vă la cină într-unul dintre restaurantele primitoare să savurați delicatesele locale. Se recomandă, de asemenea, o excursie la "Wasserwelt Wagrain" din Wagrain, în apropiere: aici vă puteți distra la înot sau puteți profita de o zonă mare de saună. În St. Johann im Pongau există cu siguranță o activitate de agrement potrivită pentru toată lumea.

Cu skipass-ul "Ski amadé" aveți acces la 760 km de pârtii incredibili și 270 instalații pe cablu din cea mai mare regiune de schi din Austria (v. regiunea de schi)! Salzburger Sportwelt este situat chiar în centrul "Ski amadé" creând astfel condițiile ideale pentru o vacanță de schi reușită! Numai în Salzburg Sport World aveți la dispoziție 250 de kilometri de pârtii și 97 de instalații pe cablu aflate la o altitudine cuprinsă între 600 și 2.188 m. Leagănele de schi extinse Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee și Flachau/Wagrain/St. Johann sunt destinațiile de top ale asociației și sunt cunoscute pentru evenimente precum Cupa Mondială de schi alpin de la Flachau. Familiile, începătorii și schiorii de fond vor găsi zone potrivite în toate stațiunile, în timp ce experții sunt atrași în principal de Zauchensee. Boarderii se pot aștepta la diverse parcuri de distracție, de exemplu "Absolut Park" în Flachauwinkl sau "Snowpark Alpendorf" în St. Johann-Alpendorf. Doriți să împărtășiți toate impresiile pe care le-ați adunat în timpul zilei de schi cu prietenii și familia dumneavoastră? Nici o problemă! Un total de 400 de hot-spoturi Wi-Fi sunt răspândite în tot domeniul Ski amadé. Acestea vă oferă fără complicații acces gratuit la internet în parcurile de distracții, în stațiile instalațiilor pe cablu și în refugii, astfel încât să puteți posta imediat cele mai bune fotografii sau să le trimiteți prietenilor. În zona alpină, aceasta este cea mai extinsă ofertă de acest gen.

Salzburg Sportwelt este o destinație de vacanță ideală pentru schiorii de fond. 260 km de pârtii de schi fond, în mare parte provocatoare, sunt disponibile gratuit, dintre care aproximativ 48 km în apropiere de Filzmoos, 30 km în apropiere de Altenmarkt, 26 km în apropiere de Flachau și alți 26 km numai în jurul localității Wagrain. Majoritatea pârtiilor de schi fond sunt interconectate, ceea ce facilitează intrarea pe acestea. Un sfat interesant este pista de schi fond de mare altitudine Rossbrand, situată chiar lângă Filzmoos: cu telecabina Papageno vă așteaptă o urcare confortabilă la 1.600 m. De acolo intrați pe pârtia de schi fond de 12 km, de pe care vă puteți bucura de o panoramă de vis cu condiții de zăpadă perfecte. În St. Johann-Alpendorf veți găsi, de asemenea, 14 km de trasee de skating. Pe traseele iluminate de lângă Altenmarkt și Flachau puteți vedea împrejurimile într-o lumină diferită - un punct culminant pentru toți pasionații de schi fond!

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Gasthof Bacher, Salzburger Sportwelt - Ski amadé, Austria

Verifica tarife si disponibilitate